

### **2021 Pacific Northwest District Missionaries Conference**

# Southridge Lutheran Church, Kennewick, WA

### **Tentative Agenda**

# **Tuesday, February 8**

1:00pm - Opening Devotion (15 min)

1:20pm - Keynote Presentation 1 (75 min) Dr. Michael Berg, WLC

**2:40pm** - DP Report (20 min)

3:00pm - Home Missions Presentation - 100 churches in 10 years (60 min) Matt Vogt, Mission Counsellor

**4:00pm** - Break (15 min)

4:15pm - Report/Mini-Presentation (15 min) Shannon Boehme, Mission Journeys

4:30pm - Keynote Presentation 2 (75 min) Dr. Michael Berg

**5:45pm** - Break for Dinner (at the church)

7:00pm - Opening Worship

9:00pm - Fellowship @ Hotel

#### Wednesday, February 9

9:00am - Morning Devotion (15 min)

9:20am - Keynote Presentation 3 (75 min) - Dr. Michael Berg

**10:35am** - Break (15 min)

10:50am - Workshop 1: "Ministerial Implications of Critical Theory" (60 min) - Pastor Kent Reeder

**11:50pm** - District Reports & Announcements (10 min)

**12:00pm** - Lunch (60 minutes at the church)

1:00pm - <u>Presentation: Ministering to Multi-Ethnic Communities</u> (45 min) - **Prof. Aaron Robinson, MLC** 

**1:45pm** - District Reports (including 5 minute stretch break)

2:00pm - Keynote Presentation 4 (60 min) - Dr. Michael Berg

**3:00pm** - Break (15 min)

**3:15pm** - District Mission Board Report (30 minutes)

3:45pm - Panel Discussion: The experience of Minorities in WELS (60 min) - Prof. Aaron Robinson, MLC

**4:45pm** - Announcements & Prayer

6:00pm - Fellowship @ Restaurant/Hotel

## Thursday, February 10

9:00am - Opening Devotion (15 min)

9:20am - Keynote Presentation 5 (60 min) - Dr. Michael Berg

**10:20am** - District Reports (10 min)

**10:30am** - Break (15 min)

10:45am - Workshop 2: "Ministerial Implications of Critical Theory" (60 min) - Pastor Kent Reeder

**11:45am** - Conference Business

**12:00pm** - Adjournment