

2021 Pacific Northwest District Missionaries Conference

Missionary Re-boot: Repair, Renew, Reboot, Relate (Agenda)

Tuesday, June 15

1:00pm - Opening Devotion (15 min) - Repair

1:20pm - Keynote Presentation 1 - "Pastors' Reboot Camp" (75 min) Jared Oldenburg

2:40pm - *DP Report (30 min)*

3:10pm - Project Daylight Presentation (50 min) John Boeder, MLC

4:00pm - Break (15 min)

4:15pm - Report (15 min - Ministerial Education)

4:30pm - Keynote Presentation 2 - "Pastors' Reboot Camp" (75 min) Jared Oldenburg

5:45pm - Break for Dinner (provided by hotel)

7:00pm - Opening Worship - Renew (John Boeder, MLC - preaching)

9:00pm - Fellowship @ Hotel

Wednesday, June 16

8:30am - Opening Devotion (15 min) - Reboot

8:50am - Keynote Presentation 3 - "Pastors' Reboot Camp" (75 min) - Jared Oldenburg

10:05am - Break (15 min)

10:50am - Ministry Growth Topic 1 (60 min) - Eric Roecker

11:50pm - District Reports (40 min)

12:30pm - Lunch (75 minutes, provided by hotel)

1:45pm - Keynote Presentation 4 - "Pastors' Reboot Camp" (75 min) - Jared Oldenburg

3:00pm - District Mission Board Report (30 minutes)

3:30pm - Break

3:45pm - Ministry Growth Topic 2 (60 min) - Eric Roecker

4:45pm - Announcements & Prayer

6:00pm - Fellowship @ Restaurant

Thursday, June 17

8:30am - Opening Devotion (15 min) - Relate

8:50am - Exegetical Study or Ministry Growth Topic 3 (45 min) - Eric Roecker

9:35am - Evangelism Report + Misc reports (30min)

10:05am - Checkout of hotel & Brunch (provided by hotel) (55 min)

11:00am - Keynote Presentation 5 - "Pastors' Reboot Camp" (45 min) - Jared Oldenburg

11:45am - Conference Business

12:00pm - Adjournment

District Reporters/Speakers & Video presentations

Tuesday

30 min - DP Report (Steinbrenner)

15 min - Ministerial Ed (Boeder)

Wednesday

40 min - Miscellaneous Reports & Videos

- Evergreen Rep (10 min) Ryan Schmeling will find a rep.
- Special Ministries Brad Snyder (2-5 minutes) he is flexible to be used also to fill other time
- Great City Network Dan Jaspersen (10 minutes)
- Discipleship/Youth Family Andy Schwartz (5 minute video)
- WELS Committee on Aid & Relief (5 minute video)
- (5 minutes of flex)

30 min - DMB report (Wasser)

Thursday

15 min - Evangelism report (Roecker) -

15 min - Misc Reports

- Worship Kurt Wetzel (5 min)
- Matt Vogt he'll take what is available to him (5-10 minutes)
- (5 minutes of flex)

Written Reports (no time given)

- MCG Chris Ewings/Planned Giving Counsellors written report, no time given
- Lutheran Schools Chris Hintz written report only, no time given